Salam....


Terima kasih singgah..... sila layari
http://www.flickr.com/photos/kaybakery/ utk lebih banyak design...dan hasil kerja yati...jika perlukan idea utk bekas/casing cupcakes/muffin/tarts/brownies , sila ke http://www.kaycraft.blogspot.com utk contoh .Untuk pilihan produk dan harga sila rujuk www.kaybakery.com.my/


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...


Terima kasih..daun keladi...

Layari www.kaybakery.com.my ....semua jenis produk dan harga...

Savuri

Assalamualaikum...

Masih ada lagi lasagna dan quiche..menu savuri - berperisa selain manis.

sms/wa/teleg yati 0192727564.



terima kasih yg pesan.

# makan dan minum secara duduk lebih beradab,mencerminkan sifat rendah diri,tidak sombong dan degil. Secara perubatan nya pula,ia dpt menzahirkan sistem pencernaan yg semulajadi dan seterusnya membantu sistem saraf berfungsi dgn lebih baik. Itulah saranan dari Nabi kita Muhammad s.aw.
ikut sunnah bermakna kita ikut Quran. InsyaAllah.


Cream puff rasa coklat

Assalamualaikum....

Salam sejahtera kepada semua... alhamdulillah...yati ada masa 'free'...boleh update blog.
Tapi tak de cerita nak dikongsikan... tahun dulu2 rajin menaip...sekrg..dah berubah...yati ada yg kecil nak ditgk dulu...
keybod yati ni pun dah problematic... jari kecik tu lah mengopek nya...aduhai..anak anak....

...................
emm...kita cerita sikit lah...semlm..yati buat video anjuran KCK..,utk disalurkan ke youtube...insyaAllah nanti ramai yg dpt resepi baru dari kami ahli panel kelab. Susah rupanya..bagi yg 1st time ni,ckp depan kamera-tak sama mcm ckp dgn org..ha ha..ha...kelakar pun ada,ulang2 skrip..sudahnya..skrip yg panjang jadi pendek...boleh la...sekurang2 nya ada pengalaman baru.

LIKE kami diFB ye..Kelab Cinta Ketuhar..-anda akan dpt info terkini berkenaan aktiviti bulanan ahli panel,tips baking dan resepi percuma..insyaAllah jadi.

...................................
Yg bawah ni resepi cream puff yg sama,cuma yati letak choc drizzle sikit...sedap juga...boleh cuba,
ada xtra caj ye..sekotak rm35.





terima kasih kepada semua...semoga Allah memberi rahmat kepada anda...utk sebrg pesanan hanya sms/wa/teleg yati ye 0192727564. terima kasih.

Selamat Hari Merdeka ke 57

Salam...

Alhamdulillah....,kita masih aman di bumi Malaysia...dgn gelora yg sikit2 ni,kita telan ajelah, politik-ekonomi-sosial-geografi , semua negara pun akan mengalaminya...

..............................



Terima kasih kepada semua pelanggan setia...masih ingat yati...walaupun sekrg yati dah semakin sibuk..mohon maaf ye...mohon kerjasama...tunggu jawapan sms/wa/teleg Yati ye. 

*like FB Kelab Cinta Ketuhar - byk aktiviti bulanan dan info baking. 


Kek di Kay Bakery

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...Syawal dah selesai...insyaAllah ada rezeki kita jumpa lagi...

tempahan utk makan2 masih ada...murah rezeki orang kita...menjamu makan kawan2,saudara-mara,jiran,dan keluarga.

kek coklat,vsc atau red velvet...sila sms/wa/telegram yati 019 2727564.




terima kasih kepada semua...ada masa kita jumpa lagi....

Raya ...syok nya Raya...

Assalamualaikum...

Open House mula dah...alhamdulillah... begitulah di sini,org bandar sibuk... lagipun nak ke satu tempat ke satu tempat...memang tak berapa jauh..tapi dek kerana jem...mau berjam2 atas jalan... silap2 dah sampai rumah,tuan rumah pulak takde... itu sebab kita di sini perlu jemputan utk dtg...kalau setakat saja2 nak terjah..maaf lah ye...kurang2..kena maklumkan nak dtg...insyaAllah ada rezeki dpt dikongsi bersama..

sedangkan org kampung pun..main sms/hp je sekrg ni..nak dtg kena tipon dulu...tak leh dah nakt terjah2 macam dulu2... tuan rumah nak bersiap juadah... supaya tetamu yg dtg..kenyang... insyaAllah... niat nye elok. 

...................................



Kay Bakery,mcm dulu..alhamdulillah...boleh buatkan...seperti yg dulu... sms/whatsap/telegram Yati 019 272 7564. 

Selamat berhari raya - hari mengeratkan silaturrahim... 

Salam Lebaran 2014

Assalamualaikum...

Alhamdulillah....terima kasih Allah..dgn anugerah Syawal... syukursyukur kita dpt rezeki melimpah ruah..dapat berhari raya dgn meriah..bersama insan tersayang, keluarga, teman... syukur padamu Allah... rezeki paling berharga...bila punya masa dan kesihatan utk meraikan bersama2 yg tercinta...dlm keadaan negara kita yg aman dan ... ya Allah..x dpt diluahkan... semuanya...anugerah yg Maha Besar.....

sebulan berpuasa...hari raya adalah hari kemenangan umat islam...namun..jauh di bumi Allah sana... Palestin... ya Allah...tabahkan hati mereka... sokongan dari jauh,,dan doa kami utk umat islam di sana... saudara kami di sana...entah bagaimana syawal mereka...di sana..peluru, tembak..mengecutkan perut, meluluhkan jantung...di sini..kita bermain mercun..bederai gelak tawa..emmm.... disana.. gugur air mata..pilu...ya Allah lindungi mereka ya Allah...kasihani mereka.... berikan Jannah pada mereka yg gugur .... 

.......................................



terima kasih kepada semua yg order..utk raya...terima kasih...alhamdulillah... dpt berkongsi rezeki bersama yg lain...jemput ke rumah...masih ada lagi duit raya utk anak2... 

InsyaAllah, dah boleh terima order... sila sms/whatsap yati 019 272 7564. Terima kasih.


Cupkek @ Kay Bakery

Salam...

Alhamdulillah.... kita hampir berjaya melawan nafsu di bulan Ramadhan...semoga ibadah kita berterusan...rajin solat2 sunat, byk membaca quran, bersedekah, xtra sabar, solat wajib di awal waktu, menjalin silaturrahim..dan mcm2 perkara baik yg kita lakukan di bulan ini. InsyaAllah...

..............

terima kasih pada yg tempah cupkek..walau bulan puasa...masih ada yg teringin cc...toce toce..










Ramadhan dah nak habis...seronok di bulan ni...alhamdulillah...dpt kita menambah pahala berganda2 di bulan ini..insyaAllah puasa terbaik sepanjang hidup kita.

...............

terima kasih pada yg tempah biskut dan mcb... insyaAllah kita akan jumpa lagi..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin