Salam....


Terima kasih singgah.....
Kini anda juga boleh ke instagram Yati_kaybakery - utk pilihan produk dan harga. Like FB - Kaybakery.malaysia utk info terkini - promo dan fast sale. Fb Yati Hassan utk pelbagai menu dan tempahan.


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...ataupun boleh whatsapp yati 019 2727564.



Terima kasih..daun keladi...


Savuri - makanan popular masa bulan puasa

Assalamualaikum...

Persediaan utk bulan puasa nanti...boleh cuba ,yg ini istimewa dari mr chef @kaybakery.
Beli 2 botol ni pada harga rm30 sahaja.

Wa yati 019 2727564.



Terima kasih semua.

Kek keju @ kay bakery

Assalamualaikum....

Lama nya..takde di sini..rindu nak berblog..tapi xde masa..masa entah pegi mana..yati yg tak pandai urus...emmmm....sibuk ke sana ke sini, 

Ini ada menu baharu - kepada semua pelanggan setia Kay Bakery - boleh dptkan kek keju, hasil dari meraih ilmu tempoh hari---...sesekali dpt menimba ilmu dari yg pakar,bukan main seronok..balik rumah..peram resepi dulu...cuba buat balik..kita olah ,tambah tolak sana sini sikit...ikut selera kita...alhamdulillah..dah boleh jual.
Sila la cuba ya..harga..yg berpatutan kena dgn saiz nya...





Manggo Cheese cake - dgn puri mangga asli-sendiri bikin ya..kupas buah mangga (yg tiba2 susah nak cari---sebelum ni mcm melambak je mangga sana sini). , potong masuk dlm fp...bliztt..sampai halus, taruk gula sikit,tepung jagung ,garam dan lemon esen sikit. .... 

Bawah lapisan keju ni yati guna biskut digestive, biskut import tu ya..bau nya..harum..sedap dimkn.

Harga rm 50 - saiz 7x7 inchi.


Nutella Cheese cake.
Guna nutella yg meletops tu...atas lapisan keju....resespi yati xde guna gelatin ya...boleh thn dlm perjalanan 3/4 jam dlm kereta ya. Kek keju sedap dimakan sejuk...juga..lagi lama simpan, lagi sedap ya...
kek ni..boleh potong kecil...yg ini 28pcs...boleh kongsi ramai2. kalau nak kecik lagi pun boleh..jadi 36pcs.


RM 50 - saiz 7x7 inchi

utk tempahan boleh wa yati 019 2727564.
sila nyatakan nama ya.

terima kasih. selamat bercuti raya ya...


Variasi kek..

Salam...

Variasi kek masih ada di Kay Bakery. Boleh wa yati ya 0192727564. ataupun sms saja.



terima kasih pada semua. 

..... terima kasih...Sha - TV al-Hijrah

Salam...

Alhamdulillah....x terkata...x tau nak kata apa...ingatkan dtg buat demo seringkas mungkin, x yah ckp apa2 sgt..rupa2 nya..yaAllah..20min..duk depan kamera dlm set, ...emm...semua x pakai skrip...yati ckp saja, apa yg terlintas di minda..Farah dan Nad soal, yati jawab..yati ckp..jadinya..mohon maaf andai tersalah ckp..saya pun kurang ilmu..saya kongsi apa yg terfikir ketika itu...ckp pun tersasul2...

dapat lagi minit terakhir mempromosi kay bakery...alhamdulillah...sekurang2 nya..ramai yg tahu ada Kay Bakery di malaysia..






Pada yg nak resepi..seperti yg yati janjikan..boleh lawat fb -kaybakery.malaysia atau ig yati_kaybakery. atau pun boleh juga ke blog fotoresepi.blogspot.com di situ ada resepi asas bakeri.

Mohon maaf jika tersalah ckp..yati byk yg kurang, jika sudi boleh order melalui wa 019 2727564.


Produk Vendor / Produk dlm ruang sejuk - Vendor Butik


Assalamualaikum....

Sekrg byk butik berkonsepkan vendor...jika ada yg mencari produk, boleh wa yati 019 2727564.
Yati ada produk bakery yg boleh dismpan lama dalam ruang sejuk (chiller)..

InsyaAllah akan mendapat sambutan, jangka hayat pun lebih dari 1 minggu . Kita sembang ya...kami berikan harga terbaik. Kami beroperasi di Bandar Kinrara.

Terima kasih.





Antara produk yg laris adalah chocolate salted caramel tart dan victoria sandwich cake (pelbagai filling).

Wa yati ya 019 2727564.


Kay Bakery masih beroperasi .... Chocolate salted caramel tart

Assalamualaikum

Alhamdulillah.... kami masih beroperasi, cuma sekrg..dah tak gunakan cik kamera..kita guna hp saja...senang cepat, x perlu edit2...terus saja upload ke akaun instagram.

sila ya...follow kami di yati_kaybakery ada logo baru kay bakery. 






Selain itu kami ada produk baru - Chocolate salted caramel tart..saiz mini, dijual pada harga rm30 sekotak 25biji. sila jenguk ig kami ya...kalo nak follow pun boleh..nanti boleh tgk promo...kami juga sekrg berada di the Crumbs BK5A dan Lavanda Classical di PUJ3.

Boleh dptkan produk csct dan vsc kami di sana...dgn belian minima.




terima kasih kepada semua yg menyokong kay bakery. 

Pai Ayam @ Kay Bakery

Assalamualaikum...

Selamat ptg..hari ni hujan turun..lega sikit kan?.. xde sesak mata dan nafas menghirup jerebu. Jerebu..ini baru 1%..nanti kiamat lagi maha dasyat!. 

yg sikit ni pun ramai anak2 yg masuk hospital..org2 asma memang alergik keadaan begini... semoga mereka semua tabah.

...................

Kay Bakery masih beroperasi...tapi maaf ya..update semakin kurang di FB..saya berada di IG pulak..mudah di situ..upload dlm beberapa saat. tak perlu edit,etc...lagi pun sekrg dah kurang gunakan kamera ..hanya petik di hp , transfer ke tab dan upload. semakin mudah hidup kita kan?..
tapi tetap mcm tak cukup masa...emmm.... 

....................

Pai Ayam - inti ayam berkrim dgn kacang hijau. ada yg minta mahu dgn lobak merah...-layan.

.....






untuk pesanan, boleh wa yati ya 019 2727564. insyaAllah akan diusahakan. ...terima kasih kepada semua yg masih setia menyokong Kay Bakery..


* ada promo baru...menu baru Chocolate Salted Caramel Tart. - csct. jenguk ig Yati_kaybakery . 
ataupun sms/wa yati ye 019 2727564.




LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin