Salam....


Terima kasih singgah.....
Kini anda juga boleh ke instagram Yati_kaybakery - utk pilihan produk dan harga. Like FB - Kaybakery.malaysia utk info terkini - promo dan fast sale. Fb Yati Hassan utk pelbagai menu dan tempahan.


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...ataupun boleh whatsapp yati 019 2727564.



Terima kasih..daun keladi...


Pai Manis @ Kay Bakery.

Salam..

Alhamdulillah... 

Terima kasih semua.

Belian di kay bakery -akan dpt magnet zikir.  






Set kek birthday



Assalamualaikum...

Set kek bithday dan 25biji cc, masih ada..kek dgn hiasan edible image.

wa/sms yati utk pesanan 019 272 7564.

Harga - rm85 - 6inchi kek
rm 120 - 8inchi kek
* dgn 25biji cc saiz 2oz.





Terima kasih yg telah pesan dgn kami. Harap berpuas hati ya. 


Savory - chicken pie

Assalamualaikum...

selamat hari Rabu...lagi 29 hari Ramadhan akan tiba..
ada yg dah plan soping utk keperluan raya..supaya masa bulan puasa xde berletih membeli-belah. Boleh fokus pada ibadah sahaja....tahun ni kita azam, buat yg lain dari yg sebelum ni ya?..
.....................................

Fridge magnet ada byk lagi utk yati beri pada semua customer ...insyaAllah setiap pesanan akan dpt fm tu... sebagai tanda terima kasih membeli di Kay Bakery.





Chicken Pie - rm 45 utk sekotak, ada 25biji. Yati gunakan shortcrust - inti ayam dan kacang peas.

sms/wa Yati 019 2727564. Terima kasih.

selamat menyambut Ramadhan mubarak.

Delivery - penghantaran - minima belian rm 100 + caj.

Assalamualaikum...

Kay Bakery dari dulu memang ada buat delivery....masa tu...anak2 dah besar..dah sekolah....memang senang nak kluar sana sini..la ni..yati mohon kerjasama..nak deliver, kena ambil kira insan kecil sorang ni..memandu bawa anak kecik mcm2 dugaannya...

sekrg utk penghantaran..minima belian rm100, dgn caj ikut tempat ya. sms/wa yati ya..kita sembang camne nak deliver, atau yati boleh pass pesanan anda pada kawan2 baker yg berhampiran.




Terima kasih pada yg memahami, anda boleh je dtg rumah yati..ikut masa yg kita tetapkan nanti. InsyaAllah sama2 kita dimudahkan ya.


Sweet Pie...


Assalamualaikum...

Pai Manis...
dibuat dgn pastry manis - creamcheese , whiping cream..
ada nutella @ buah beri segar.
saiz 9 inchi .







Terima kasih pada yg pesan. utk tempahan sila sms/wa yati 019 2727564 . terima kasih.

Keju naik harga....

Assalamualaikum....

Mohon kerjasama dan kefahaman semua ya...semua produk yg ada keju, kami akan naikkan harga..antara rm2-rm5 sekotak.

Barangan bakeri hampir semua naik harga-lebih2 di Bagus...semua naik harga..seminima 10 sen..hingga la..berringgit2...yati pun tak paham....terpaksa bayor aje lah... dah la naik harga..sebelum kluar kedai..kena gst lagi...bayor aje lah..

makin kecil lah..keuntungan para baker mcm kami..apa nak buat..pasrah saja...
ckp byk pun tak guna kan..semoga Allah beri lebih Rahmat pada kami...

......................



Nanti yati akan update semua harga2 terbaru.. utk yg tiada keju, harga masih sama..yati serap saja kos kenaikkan dan gst tu...nasib badan lah..semoga yg sikit ni berkat!. InsyaAllah.....

InsyaAllah ada masa lapang, yati akan letakkan senarai harga produk Kay Bakery di sini...website xde dah...mr google pun dah tak larat nak sponsor..he he... kita potong lah..kos2 yg tak berapa penting ya...selagi ada yg pree..kita gunakan..pandai2 lah nak idup kan.

Bye..semua...kalau ada apa2 nak tanya ke..nak order ke..whatsapp yati ya 019 2727564.

Kek - kek cawan

Assalamualaikum...

Cuaca panas sekrg..minum air putih sebyk yang boleh ya...kalau ikut pengetahuan terbaru yati ..
minum 1Liter utk setiap 25kg berat bdn kita. Itu dah cukup utk menampung keperluan cecair dlm bdan kita. InsyaAllah..

Bulan Rejab dah dtg..cepat2 habiskan puasa ganti ya...he he...insyaAllah..utk dpt bertahan segar dlm cuaca sekrg dan dugaan mata..lakukan solat tahajud 2 rakaat sebelum bersahur. InsyaAllah..kita akan lebih bertenaga.
 * itulah...manafaat solat tahajjud..memang betul..solat tahajjud memberi kekuatan tenaga yg luarbiasa dari biasa..cuba la..
........................

Cupkek dan kek birthday set..masih ada..masih pada harga yg lama...
hampir semua bhn mentah bakeri naik harga..hatta 20sen pun...keju naik harga..berringit2...emmm..tak tau nak kata apa...atas bawah kena ..hu hu...
doakan kami baker..boleh bertahan...walau sikit yg dapat..tapi berkat....Alhamdulillah..
InsyaAllah...

....................................




WA yati ya...019 2727564..sms pun boleh....pm di fb pun boleh..email pun boleh...instagram pun boleh...

terima kasih ya semua..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin