Salam....


Terima kasih singgah..... sila layari
http://www.flickr.com/photos/kaybakery/ utk lebih banyak design...dan hasil kerja yati...jika perlukan idea utk bekas/casing cupcakes/muffin/tarts/brownies , sila ke http://www.kaycraft.blogspot.com utk contoh .Untuk pilihan produk dan harga sila rujuk www.kaybakery.com.my/


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...


Terima kasih..daun keladi...

Layari www.kaybakery.com.my ....semua jenis produk dan harga...

Pengundi Bertuah @ Buttercup

Salam..

Terima kasih byk pada semua yg mengundi FRUIT TART dlm peraduan resepi terbaik di Buttercup. 
Sila semak nama pengundi bertuah. Jika belum mendapat email, sila berhubung dgn mereka atau ahli2 panel Kelab Cinta Ketuhar.


terima kasih kepada sokongan anda semua..nanti yati cerita lagi berkenaan kelab cinta ketuhar ye.

Terima kasih.


Victoria Sandwich Cake - Baharu

Salam...

Ini sudah ada, boleh order...insyaAllah...boleh yati buatkan...bila-bila masa...

Pada harga pengenalan 

rm 55 utk inti strawberry
rm 60 utk inti blueberry

dilapis dgn chantilly cream (whipped cream). dan buah segar. tabur dgn snow powder. InsyaAllah sedap,..kek gebu (umpama kek butter yg gebu).




sila sms/pm/wa yati 019 272 7564 utk pesanan. Nantikan promo hari ibu tak lama lagi. terima kasih.


Cupcake @ Bandar Kinrara

Salam..

Cc masih ada...saiz 1oz/1.25oz/2oz/2.5oz

pm/wa/sms Yati 019 272 7564.




terima kasih...

selamat hari isnin 14hb april 2014. 

selamat menjalankan tugas kepada semua.


Baharu - Victoria Sandwich Cake

Salam...

Alhamdulillah.... baharu di sini... 
Boleh pesan dgn harga promosi pengenalan...

RM 55

RM 60


Boleh pesan.... utk rasa..saiz 9 inchi ... kek gebu...dilapisi fillings dan krim putar ... dgn buah2 pilihan.
InsyaAllah yati boleh buatkan...

pm/sms/wa yati 019 272 7564..


Giler Kentang...

Salam...

He he.. giler kentang... boleh ke?.. 

Baked Potato - Shepherd Pie...


Kentang ..berisi daging dimasak dgn capsicum ,  di rencah dgn herba-herba.,berkeju juga...ditutup dgn keju Cheddar...


Shepherd Pie... pun sedap...lemak masin kentang lecek..dgn buttercup,dgn susu,lada- buat penutup ... inti daging dimasak sedap dgn herba-herba,capsicum dan tomato segar. 



InsyaAllah akan dikongsikan bersama menu ini. Terima kasih.

Homemade ~ Kay Bakery

Salam...

Selamat pagi hari Sabtu...di bulan April 2014.

Alhamdulillah....catuan air dah masuk 1 bulan berlangsung...Allah bantu kita... semua nya dimudahkan, semua nya berjalan lancar, walau pada mula, rasa..oh..xde air...memang runsing, tapi kena bertabah..sabar, usaha menadah air..alhamdulillah, xde la seteruk mana...sekurang2 nya..kita masih beruntung, ada tangki dibina dlm rumah, masih ada hari berair, cuaca pun membantu..
bersyukur bersyukur, nikmat mana yg kau pertikaikan dari Nya..semua nya nikmat,rezeki yang tak terbalas.
Bila semua perkara kita terima dgn hati terbuka...insyaAllah semua ok..kurangkan rungutan,..semua nya akan ok..percaya lah...Allah takkan membebani hambanya. 

....................................

Sini ada cream puff, fruit tart, cheese tart, lasagna...
mcm2 lagi..kek,quiche,shepherd pie, muffin, cupcake, brownie ....

pm/sms/wa Yati 019 272 7564



 InsyaAllah yati boleh buatkan...ada masa ada rezeki boleh saja...

Terima kasih semua.... syukran Ya Allah...



Pasta - Lasagna @ Bandar Kinrara

Salam

Pasta - Lasagna masih ada di sini . Pilihan saiz kecil 5x7 inchi atau besar 10x12 inchi.

Ada daging dan ayam. InsyaAllah, boleh menerima tempahan pada bila-bila masa sahaja.




 Terima kasih, atas sokongan selama ini. Semoga kalian beroleh rahmat dari Nya.

................................

Juga jutaan rahmat utk penumpang dan crew MH370.. juga utk ahli keluarga mangsa..semoga tabah menghadapi apa jua berita. Kami yg tiada kaitan darah...turut bersimpati dan sgt sedih atas kejadian ini..sungguh tak diduga, sungguh kami buntu mengenangkan nasib mereka..sungguh kami 'terlopong mulut'...'speechless'.... ini satu petanda betapa besar nya Kuasa Allah..hanya Dia yg Maha Tahu.... Ya Allah rungkaikan persoalan ini...temukan mereka...andai nya masih hidup..selamat kan mereka, andainya...tiada umur, bahagiakan mereka di sana.... kasihani mereka Ya Allah...seperti mana Engkau mengasihani umat yang soleh dan beriman...




LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin