Salam....


Terima kasih singgah..... sila layari
http://www.flickr.com/photos/kaybakery/ utk lebih banyak design...dan hasil kerja yati...jika perlukan idea utk bekas/casing cupcakes/muffin/tarts/brownies , sila ke http://www.kaycraft.blogspot.com utk contoh .Untuk pilihan produk dan harga sila rujuk www.kaybakery.com.my/ . Kini anda boleh ke instagram Yati_kaybakery .


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...ataupun boleh whatsapp yati 019 2727564.


Terima kasih..daun keladi...

Layari www.kaybakery.com.my ....semua jenis produk dan harga...

Menu Baru - Sweet Pie

Salam...

Apa khabar semua...?. semoga sihat2 sejahtera...

satu tips - ucapkan Assamualaikum warahmatullahhiwabarakatuh Ya ..(sebut nama penuh anak/org tersayang).... doa mudah..utk mereka. InsyaAllah akan diperkenankan Rahmat olehNya.

...............................

Menu baru - Alhamdulillah.... nak jual ni... Sweet Pie...

RM40...jualan pengenalan..sms/wa yati 019 272 7564.

 Sweet pastry - filling cream cheese,whipping cream,icing sugar..buah2 Beri segar...


Sweet pastry - dgn filling creamcheese,whipping cream, nutella , dan ada kacang hazel bakar.


hubungi yati ya..kalau nak cuba..sgt sedap ni di makan sejuk...harus di simpan dlm peti sejuk.

Terima kasih.




Pastri Manis - Tat Buah - Tat Keju

Salam..

Masih ada lagi...masih laris - alhamdullillah..boleh order sms/wa yati 019 272 7564.










 Terima kasih semua...insyaAllah yati boleh buatkan... terima kasih semua...

Set kek birthday - 6inchi hanya rm85

Salam...

selamat hari Rabu... rasa mcm cepat hari berlalu..semoga urusan kita dipermudahkan...insyaAllah..

.......................

set kek 6 inchi...imej terhad ya.
 kek bersama 25 biji cupcakes.

sms/wa Yati 019 272 7564.

* kalau ada yg nak transformer dan queen elsa...wa/sms yati segera ya...insyaAllah boleh dpt ahad ni..25hb..




Terima kasih kepada semua yg pesan..semoga kalian dilimpahi rezeki tanpa di sangka2...


Quiche - Kish...

Salam...

selamat pagi...selamat bertugas ibu2 yg jadi 'supir' he..he...jgn terasa ya... bertuah suami dan anak2..mak htr ke sekolah hari2... semoga mereka bersyukur dan berterima kasih dgn pengorbanan kita... melepaskan kerjaya demi keluarga...
yg tak berpeluang..jgn sedih...kalian juga bertuah beruntung..dpt membantu suami dan anak2 mencari rezeki utk kehidupan yg lebih baik...

..............................

Quiche masih ada di sini..yg besar @ mini....
utk harga dan menu ...boleh semak harga & menu dah tu boleh sms/whatsup yati 019 2727564...tinggalkan pesanan, nanti yati balas ye...insyaAllah boleh buatkan..





terima kasih semua...

Cupcakes ...

Assalamualaikum...

Cupcake masih ada di sini..sila2...sms/pm/wa Yati 019 272 7564.





 terima kasih pada yg pesan ya...

Kek 4 segi @ Kay Bakery

Salam...

Hujan turun bersambung2... sedih..kesian , kenangkan saudara2 kita yg ditimpa banjir besar..kesian... doa saja yg dpt kami panjatkan. semoga mereka tabah..dan Allah gantikan yg lebih baik...

Ujian utk mereka..juga ujian utk kita...bantu-bantu- sumbang-sumbang apa yg ada..ada sedikit bagi .. xde apa langsung..doakan..!...

....................

Kek 4 segi..ada di Kay Bakery..ada saiz 8x8, 9x9 dan 11x11 inchi...

sms/wa yati 019 2727564..tunggu balasan yati ya...dan sila nyatakan nama ya...






 Terima kasih pada yg pesan. semoga anda beroleh kesejahteraan. 

Sweet pastry - tartlet.

Salam...

Musim tengkujuh kembali... doakan saudara kita di Perak, Kelantan dan Terengganu..selamat mengharungi bah besar ini... lindungi mereka Ya Allah... tabahkan hati mereka..kuatkan semangat pembantu2 mu Ya Allah... sampaikan misi mereka ke tgn yg memerlukan...

..................

Fruit tart dan cheese tart. sms/wa Yati 019 2727564...




 Terima Kasih ya..semua...semoga kalian beroleh kesihatan dan tenang mengharungi kehidupan...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin