Salam....


Terima kasih singgah.....
Kini anda juga boleh ke instagram Yati_kaybakery - utk pilihan produk dan harga. Like FB - Kaybakery.malaysia utk info terkini - promo dan fast sale. Fb Yati Hassan utk pelbagai menu dan tempahan.


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...ataupun boleh whatsapp yati 019 2727564.



Terima kasih..daun keladi...


Kuih Raya 2015 di Kay Bakery.

Assalamualaikum...

Alhamdulillah dah puasa yg ke 11 kan?...  semua org pun sedang tamak pahala kan?.. he he..masing2 nak sedekah sana sini..
kita para isteri pun.. penat kan..dah la puasa seharian, yg kerja ofis...habis time ofis-sampai rumah kena masak,kemas rumah-tgk anak-segala mcm nak buat...dah la kudarat kita ni x leh lawan dgn org lelaki... semoga segala penat lelah kita mendapat redha Allah. 

...................................

Tahun ni..x byk, mcm sebelum...tak sempat yati nak mengadakan nya...insyaAllah ini yg termampu setakat ini. Boleh order sekrg ya. Jika berminat.  

sms/wa Yati 019 2727564. Dtg ambil di rumah ya. utkdelivery, belian harus rm100 ke atas ya. Terima kasih.








Selamat berpuasa semua ya. 

Selamat datang Ramadhan 1436H



Assalamualaikum...

Alhamdulillah... dah masuk 1 Ramadhan.... semoga tahun ini lebih baik dari tahun yg sebelum nya.

Niat dlm hati mahu yg terbaik... 

Sedekah sebanyak yg boleh...tak byk tapi ikhlas....

Berbuat baik senantiasa....

Bulan mulia mendidik kita menjadi insan yg terbaik...kita sememangnya yg terbaik-terpilih... kita punya pilihan utk jadi begini begitu --- memang lazim nya kita selalu lupa diri...takpe..yg penting kita usaha jadi baik dan lebih beriman...





InsyaAllah kita akan istiqamah sehingga bertemu Ramadhan di tahun yg seterusnya...andai ada pjg umur.... insyaAllah...

Terima kasih kepada semua yg membeli di Kay Bakery..semoga kalian beroleh rahmat dariNya...

Pai Manis @ Kay Bakery.

Salam..

Alhamdulillah... 

Terima kasih semua.

Belian di kay bakery -akan dpt magnet zikir.  






Set kek birthday



Assalamualaikum...

Set kek bithday dan 25biji cc, masih ada..kek dgn hiasan edible image.

wa/sms yati utk pesanan 019 272 7564.

Harga - rm85 - 6inchi kek
rm 120 - 8inchi kek
* dgn 25biji cc saiz 2oz.





Terima kasih yg telah pesan dgn kami. Harap berpuas hati ya. 


Savory - chicken pie

Assalamualaikum...

selamat hari Rabu...lagi 29 hari Ramadhan akan tiba..
ada yg dah plan soping utk keperluan raya..supaya masa bulan puasa xde berletih membeli-belah. Boleh fokus pada ibadah sahaja....tahun ni kita azam, buat yg lain dari yg sebelum ni ya?..
.....................................

Fridge magnet ada byk lagi utk yati beri pada semua customer ...insyaAllah setiap pesanan akan dpt fm tu... sebagai tanda terima kasih membeli di Kay Bakery.





Chicken Pie - rm 45 utk sekotak, ada 25biji. Yati gunakan shortcrust - inti ayam dan kacang peas.

sms/wa Yati 019 2727564. Terima kasih.

selamat menyambut Ramadhan mubarak.

Delivery - penghantaran - minima belian rm 100 + caj.

Assalamualaikum...

Kay Bakery dari dulu memang ada buat delivery....masa tu...anak2 dah besar..dah sekolah....memang senang nak kluar sana sini..la ni..yati mohon kerjasama..nak deliver, kena ambil kira insan kecil sorang ni..memandu bawa anak kecik mcm2 dugaannya...

sekrg utk penghantaran..minima belian rm100, dgn caj ikut tempat ya. sms/wa yati ya..kita sembang camne nak deliver, atau yati boleh pass pesanan anda pada kawan2 baker yg berhampiran.




Terima kasih pada yg memahami, anda boleh je dtg rumah yati..ikut masa yg kita tetapkan nanti. InsyaAllah sama2 kita dimudahkan ya.


Sweet Pie...


Assalamualaikum...

Pai Manis...
dibuat dgn pastry manis - creamcheese , whiping cream..
ada nutella @ buah beri segar.
saiz 9 inchi .







Terima kasih pada yg pesan. utk tempahan sila sms/wa yati 019 2727564 . terima kasih.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin