Salam....


Terima kasih singgah..... sila layari
http://www.flickr.com/photos/kaybakery/ utk lebih banyak design...dan hasil kerja yati...jika perlukan idea utk bekas/casing cupcakes/muffin/tarts/brownies , sila ke http://www.kaycraft.blogspot.com utk contoh .Untuk pilihan produk dan harga sila rujuk www.kaybakery.com.my/


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...


Terima kasih..daun keladi...

Layari www.kaybakery.com.my ....semua jenis produk dan harga...

Kek hari Lahir @ birthday cake

Assalamualaikum...

Cupcake dan kek sebiji.... utk bday.
emmm...ini yg seadanya...
terima kasih kawan yg pesan.



kek empatsegi 9x9 , dgn 1.5 adunan..sms/pm/wa yati utk harga, up sikit ye...sebab adunan bertambah. terima kasih...selamat hari Isnin.


Baharu * Carrot Butter Cake

Assalamualaikum...

Selamat Hari Raya Korban 2014...

................................

Yang baharu di Kay Bakery...

Carrot Butter Cake
dgn harga pengenalan RM65
saiz 4 segi 9x9 inchi
beraising krimkeju





Kek butter berinspirasi kek lobak merah,dgn kismis,pada harga pengenalan rm 65 ....sehingga diberitahu kelak. Utk tempahan,sms/wa Yati 019 2727564.
Terima kasih.


Sweet Pastry @ Kay Bakery

Assalamualaikum...

Fruit tart,cheese tart..ada di Kay Bakery...

rm30 sekotak ada 25 biji



Cheese tart rm40 sekotak ada 30biji


Terima kasih atas pesanan, kalau nak pesan sms/wa/telegram Yati 019 2727564. Terima Kasih.


Cupcake @ Bandar Kinrara

Assalamualaikum...

Cupcake ada beberapa saiz,terbaru 1.25oz...

sms/wa Yati 019 2727564.






Kek @ Bandar Kinrara

Assalamualaikum...

Cuti seminggu dah tamat,esok mula sekolah...dan ada 2 paper lagi utk UPSR,selamat berjaya anak2-dapat byk A. Mak2 dan cikgu2 nak tgk byk A. ..hehe..

Esok PSRA pulak...selama seminggu...selamat berjaya anak2...
ilmu dunia dan akhirat perlu seiring...mencari akhirat pasti akan dapat dunia...tapi kalau cari dunia saja...kelaut la dpt nya...

.....................................

Pelbagai kek di sana sini....






Terima kasih byk pada yg tempah...semoga kalian beroleh limpahan rezeki dariNya.


Savuri

Assalamualaikum...

Masih ada lagi lasagna dan quiche..menu savuri - berperisa selain manis.

sms/wa/teleg yati 0192727564.



terima kasih yg pesan.

# makan dan minum secara duduk lebih beradab,mencerminkan sifat rendah diri,tidak sombong dan degil. Secara perubatan nya pula,ia dpt menzahirkan sistem pencernaan yg semulajadi dan seterusnya membantu sistem saraf berfungsi dgn lebih baik. Itulah saranan dari Nabi kita Muhammad s.aw.
ikut sunnah bermakna kita ikut Quran. InsyaAllah.


Cream puff rasa coklat

Assalamualaikum....

Salam sejahtera kepada semua... alhamdulillah...yati ada masa 'free'...boleh update blog.
Tapi tak de cerita nak dikongsikan... tahun dulu2 rajin menaip...sekrg..dah berubah...yati ada yg kecil nak ditgk dulu...
keybod yati ni pun dah problematic... jari kecik tu lah mengopek nya...aduhai..anak anak....

...................
emm...kita cerita sikit lah...semlm..yati buat video anjuran KCK..,utk disalurkan ke youtube...insyaAllah nanti ramai yg dpt resepi baru dari kami ahli panel kelab. Susah rupanya..bagi yg 1st time ni,ckp depan kamera-tak sama mcm ckp dgn org..ha ha..ha...kelakar pun ada,ulang2 skrip..sudahnya..skrip yg panjang jadi pendek...boleh la...sekurang2 nya ada pengalaman baru.

LIKE kami diFB ye..Kelab Cinta Ketuhar..-anda akan dpt info terkini berkenaan aktiviti bulanan ahli panel,tips baking dan resepi percuma..insyaAllah jadi.

...................................
Yg bawah ni resepi cream puff yg sama,cuma yati letak choc drizzle sikit...sedap juga...boleh cuba,
ada xtra caj ye..sekotak rm35.





terima kasih kepada semua...semoga Allah memberi rahmat kepada anda...utk sebrg pesanan hanya sms/wa/teleg yati ye 0192727564. terima kasih.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin