Salam....


Terima kasih singgah..... sila layari
http://www.flickr.com/photos/kaybakery/ utk lebih banyak design...dan hasil kerja yati...jika perlukan idea utk bekas/casing cupcakes/muffin/tarts/brownies , sila ke http://www.kaycraft.blogspot.com utk contoh .Untuk pilihan produk dan harga sila rujuk www.kaybakery.com.my/


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...


Terima kasih..daun keladi...

Layari www.kaybakery.com.my ....semua jenis produk dan harga...

Victoria Sandwich Cake - Baharu

Salam...

Ini sudah ada, boleh order...insyaAllah...boleh yati buatkan...bila-bila masa...

Pada harga pengenalan 

rm 55 utk inti strawberry
rm 60 utk inti blueberry

dilapis dgn chantilly cream (whipped cream). dan buah segar. tabur dgn snow powder. InsyaAllah sedap,..kek gebu (umpama kek butter yg gebu).




sila sms/pm/wa yati 019 272 7564 utk pesanan. Nantikan promo hari ibu tak lama lagi. terima kasih.


Cupcake @ Bandar Kinrara

Salam..

Cc masih ada...saiz 1oz/1.25oz/2oz/2.5oz

pm/wa/sms Yati 019 272 7564.




terima kasih...

selamat hari isnin 14hb april 2014. 

selamat menjalankan tugas kepada semua.


Baharu - Victoria Sandwich Cake

Salam...

Alhamdulillah.... baharu di sini... 
Boleh pesan dgn harga promosi pengenalan...

RM 55

RM 60


Boleh pesan.... utk rasa..saiz 9 inchi ... kek gebu...dilapisi fillings dan krim putar ... dgn buah2 pilihan.
InsyaAllah yati boleh buatkan...

pm/sms/wa yati 019 272 7564..


Giler Kentang...

Salam...

He he.. giler kentang... boleh ke?.. 

Baked Potato - Shepherd Pie...


Kentang ..berisi daging dimasak dgn capsicum ,  di rencah dgn herba-herba.,berkeju juga...ditutup dgn keju Cheddar...


Shepherd Pie... pun sedap...lemak masin kentang lecek..dgn buttercup,dgn susu,lada- buat penutup ... inti daging dimasak sedap dgn herba-herba,capsicum dan tomato segar. 



InsyaAllah akan dikongsikan bersama menu ini. Terima kasih.

Homemade ~ Kay Bakery

Salam...

Selamat pagi hari Sabtu...di bulan April 2014.

Alhamdulillah....catuan air dah masuk 1 bulan berlangsung...Allah bantu kita... semua nya dimudahkan, semua nya berjalan lancar, walau pada mula, rasa..oh..xde air...memang runsing, tapi kena bertabah..sabar, usaha menadah air..alhamdulillah, xde la seteruk mana...sekurang2 nya..kita masih beruntung, ada tangki dibina dlm rumah, masih ada hari berair, cuaca pun membantu..
bersyukur bersyukur, nikmat mana yg kau pertikaikan dari Nya..semua nya nikmat,rezeki yang tak terbalas.
Bila semua perkara kita terima dgn hati terbuka...insyaAllah semua ok..kurangkan rungutan,..semua nya akan ok..percaya lah...Allah takkan membebani hambanya. 

....................................

Sini ada cream puff, fruit tart, cheese tart, lasagna...
mcm2 lagi..kek,quiche,shepherd pie, muffin, cupcake, brownie ....

pm/sms/wa Yati 019 272 7564



 InsyaAllah yati boleh buatkan...ada masa ada rezeki boleh saja...

Terima kasih semua.... syukran Ya Allah...



Pasta - Lasagna @ Bandar Kinrara

Salam

Pasta - Lasagna masih ada di sini . Pilihan saiz kecil 5x7 inchi atau besar 10x12 inchi.

Ada daging dan ayam. InsyaAllah, boleh menerima tempahan pada bila-bila masa sahaja.




 Terima kasih, atas sokongan selama ini. Semoga kalian beroleh rahmat dari Nya.

................................

Juga jutaan rahmat utk penumpang dan crew MH370.. juga utk ahli keluarga mangsa..semoga tabah menghadapi apa jua berita. Kami yg tiada kaitan darah...turut bersimpati dan sgt sedih atas kejadian ini..sungguh tak diduga, sungguh kami buntu mengenangkan nasib mereka..sungguh kami 'terlopong mulut'...'speechless'.... ini satu petanda betapa besar nya Kuasa Allah..hanya Dia yg Maha Tahu.... Ya Allah rungkaikan persoalan ini...temukan mereka...andai nya masih hidup..selamat kan mereka, andainya...tiada umur, bahagiakan mereka di sana.... kasihani mereka Ya Allah...seperti mana Engkau mengasihani umat yang soleh dan beriman...




Sweet Pastry @ Bandar Kinrara

Salam...

Satu dunia bersedih..satu dunia keliru..satu dunia 'blank'...tak tau mana nak pikir dah..mcm2 spekulasi, mcm2 cerita yg di foward di fb,wa,tweeter,etc... sudahnya kita jadi keliru..mana yg betul mana yang palsu...
Kita boleh bantu ini..jgn JANGAN forward apa je info di fb,wa,etc ...simpan je dlm device kita tu..sebabnya..kita tak tau..kesahihan info tersebut..silap hb..kita menyumbang dosa dlm rantaian info ni!..., baik berdiam diri - mari jadi selamat. itu lebih baik...memang betul niat kita nak berkongsi info, tapi cuba fikir sejenak, tindakan kita tu tidak membantu apa2 pun... bukannya kita boleh keluar ke tgh laut,masuk hutan, pasang satelit sendiri, etc...mencari MH307 tu..kita tak mampu!... biar pihak yg berwajib berbuat demikian. 
Tugas kita..berdoa..pada Allah,semoga cepat2 isu ini berakhir...Hanya Allah yg Maha Membantu.

SEmoga Allah redhakan hati kita...dgn jerebu dan catuan air ni...semoga Allah sihatkan kita semua....
....................................

Biz yati perlu diteruskan....dlm hati..tak sabar nak tau misteri ini..cepat2 lah terungkai ya Allah...kami semua tak sabar Ya Allah....

Fruit Tart dan Cheese tart masih di sini...pm,sms,Wa Yati 019 272 7564.



Terima kasih semua...

Misteri bermula... mengajak kita berfikir .... dekatkan diri dgn Pencipta kita....


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin