Salam....


Terima kasih singgah.....
Kini anda juga boleh ke instagram Yati_kaybakery - utk pilihan produk dan harga. Like FB - Kaybakery.malaysia utk info terkini - promo dan fast sale. Fb Yati Hassan utk pelbagai menu dan tempahan.


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...ataupun boleh whatsapp yati 019 2727564.Terima kasih..daun keladi...


Mini Cupcakes

Salam..

Ini juga dari Jasmine...belum pun yati sampai rumah dia tipon...yati esok possible tak nak lagi 150 pek mini cc?...Huh...eeemm..boss nya suka..(yati beri masa htr strawberi cc). Disebabkan pelanggan setia..so yati layan saja la..kebetulan masih ada masa kosong...boleh la..
Sepek 5 biji. Packing yang lebih neat dan menarik. Ini bekas yang yati biasa isikan fruit tart untuk Jasmine.
Biasa utk door gift,org request dlm plastik pp atau cookies bag. Packaging mcm ni lagi kemas dan cantik. Boleh ikat dgn reben kan?..


150 pek..satu hari yati buat..sorang2...(macam robot rasanya..)..sampai jauh malam mengadun choc cc ni...Faris adam pembantu yati..tapi kejap aje lah nak tolongnya... Nasib baik mama dia macam sotong...tangan ada banyak..sempat la siap malam tu...terus simpan dlm kereta.

Pagi lepas htr sandwic ke sekolah yati terus ke KL...mengejar waktu...takut terlewat ambil faris dari sekolah. Syukur dimudahkan..pegi-balik dalam 1 jam je..sempat lepak2 depan pc sebelum ambil faris.....
Tq Jasmine.
LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin