Salam....


Terima kasih singgah..... sila layari
http://www.flickr.com/photos/kaybakery/ utk lebih banyak design...dan hasil kerja yati...jika perlukan idea utk bekas/casing cupcakes/muffin/tarts/brownies , sila ke http://www.kaycraft.blogspot.com utk contoh .Untuk pilihan produk dan harga sila rujuk www.kaybakery.com.my/


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...


Terima kasih..daun keladi...

Layari www.kaybakery.com.my ....semua jenis produk dan harga...

Cream Puff - paling sedap...Choux Pastry

Salam...

Masih belum elok sempurna Blogger ku....tak pe lah...janji..ada boleh siar...

...................

yati ada beberapa cerita yang macam suka nak bercerita..tapi..belum pernah yati berbuat begini..emm..rasa mcm tak best la kan...cerita-cerita rumahtangga dan gosip2..semasa...biar org lain saja yang buat....yati punya blog..apa ye....emmm...

tatap saja lah...gambar2 makanan yang yati siapkan utk rakan2 yang menempah...semua nya org lama...yang dah biasa tempah dgn yati...mereka suka dgn yati agak nya...he..he..im a good person kan...am i?...he.he..tak pe..semoga mereka akan lebih menyokong yati...or else...miss la sorru ku...tqvm kawan2 dan tq Allah....

tadi..ustazah Asni kata..hati senang lebih baik dari senang berharta....kita cari harta ..bila guna akan habis..so cari lah ilmu...makin di guna makin bertambah...insyaallah..apa2 yg ada kita kongsi bersama...

...............






MCB pesanan Nana.....Cream Puff pesanan Alin..yg tertunda dulu..juga..MCB set...Nurul & gang Jkr..WP...tqvm semua...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin