Salam....


Terima kasih singgah.....
Kini anda juga boleh ke instagram Yati_kaybakery - utk pilihan produk dan harga. Like FB - Kaybakery.malaysia utk info terkini - promo dan fast sale. Fb Yati Hassan utk pelbagai menu dan tempahan.


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...ataupun boleh whatsapp yati 019 2727564.Terima kasih..daun keladi...


Pastri di Bandar Kinrara

Salam....

boleh layari www.kaybakery.com.my utk semua jenis produk bersama harga.

@ boleh sms yati 019 272 7564, ..atau email saja sebarang pertanyaan atau tempahan. mudah saja...dgn bakery online....

biz saya : online bakery - saya tiada kedai fizikal, kedai cyber, kedai maya..hanya di talian paparan segala jenis produk.

bila..bertandang ke majlis2 pertemuan usahawan, bisnes yati paling simple sekali..mungkin juga...boleh mcm biz surirumah , mini micro, tapi yati tak malu...alhamdulillah...ini saja yg mampu ku lakukan...lagipun..it is a trend!..trading in a new way...insyaallah halal dan berkat rezekinya, walau pun tiada produk di depan mata, anda yakin dgn kay bakery, percaya dgn yati..barang dah siap baru bayar! (tertakluk pada tempahan selain utk perkahwinan).

......... terima kasih semua ..............
paling byk ditempah bulan lalu....tak larat nak upload semua...mungkin ada yg jemu lihat menu yang sama....SMS yati 019 272 7564...utk pertanyaan, jika panggilan tidak berjawab.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin