Salam....


Terima kasih singgah.....
Kini anda juga boleh ke instagram Yati_kaybakery - utk pilihan produk dan harga. Like FB - Kaybakery.malaysia utk info terkini - promo dan fast sale. Fb Yati Hassan utk pelbagai menu dan tempahan.


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...ataupun boleh whatsapp yati 019 2727564.Terima kasih..daun keladi...


Tiramisu @ Bandar Kinrara

Salam...

Alhamdulillah...dah jadi pun Tiramisu yati....bukan kek tau...ia nya sejenis pemanis mulut, ala2 kek...lapisan jejari span dan mascarpone cheese....sedap makan sejuk..mesti simpan dlm peti ais...

terima kasih kepada semua yang mencuba produk baru yati....subhanaAllah...sambutan ada je...penyokong setia deme ni..terima kasih kalian semua...masih pada harga pengenalan rm54.


saiz 7x7 inchi


1 adunan = 1 pek


100% mascarpone cheese, tiada telur, dgn parutan dark choc...ini versi kay bakery....sms yati 019 272 7564..


sila order awal 3/4 hari ye...yati perlu siapkan awal..1/2 hari..supaya ready to eat...

............

terima kasih Allah....pembedahan suami yati dah selamat...tinggal lagi..menjaga kesihatan agar luka pembedahan cepat pulih....semoga Allah beri magik utk nya...kami berharap en suami sihat dan cergas...yati pun dah mula menjaga makan anak2..takut dah nak makan kat luar...takut..anak2 yati akan mewarisi penyakit ni...tanggungjawab yati ni...tak mo kemudian hari terjadi begini....Alhamdulillah..yati tetap bersyukur, ada org kena lebih dari ini....juga terima kasih kepada kpj damansara specialist..doc & misi yang membantu merawat suami ku...dgn usaha dan kepakaran kalian suami ku selamat..dgn izin Allah..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin