Salam....


Terima kasih singgah.....
Kini anda juga boleh ke instagram Yati_kaybakery - utk pilihan produk dan harga. Like FB - Kaybakery.malaysia utk info terkini - promo dan fast sale. Fb Yati Hassan utk pelbagai menu dan tempahan.


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...ataupun boleh whatsapp yati 019 2727564.Terima kasih..daun keladi...


Keju naik harga....

Assalamualaikum....

Mohon kerjasama dan kefahaman semua ya...semua produk yg ada keju, kami akan naikkan harga..antara rm2-rm5 sekotak.

Barangan bakeri hampir semua naik harga-lebih2 di Bagus...semua naik harga..seminima 10 sen..hingga la..berringgit2...yati pun tak paham....terpaksa bayor aje lah... dah la naik harga..sebelum kluar kedai..kena gst lagi...bayor aje lah..

makin kecil lah..keuntungan para baker mcm kami..apa nak buat..pasrah saja...
ckp byk pun tak guna kan..semoga Allah beri lebih Rahmat pada kami...

......................Nanti yati akan update semua harga2 terbaru.. utk yg tiada keju, harga masih sama..yati serap saja kos kenaikkan dan gst tu...nasib badan lah..semoga yg sikit ni berkat!. InsyaAllah.....

InsyaAllah ada masa lapang, yati akan letakkan senarai harga produk Kay Bakery di sini...website xde dah...mr google pun dah tak larat nak sponsor..he he... kita potong lah..kos2 yg tak berapa penting ya...selagi ada yg pree..kita gunakan..pandai2 lah nak idup kan.

Bye..semua...kalau ada apa2 nak tanya ke..nak order ke..whatsapp yati ya 019 2727564.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin