Salam....


Terima kasih singgah.....
Kini anda juga boleh ke instagram Yati_kaybakery - utk pilihan produk dan harga. Like FB - Kaybakery.malaysia utk info terkini - promo dan fast sale. Fb Yati Hassan utk pelbagai menu dan tempahan.


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...ataupun boleh whatsapp yati 019 2727564.Terima kasih..daun keladi...


Hadiah...

Salam...

2 kotak utk beri pada adik dan saudaranya.... tq Diana...nak bwk balik Ipoh..yati tak dpt buatkan full fondant utknya...akak..tak sempat dik...ini merupakan order terakhir..sebelum cuti CNY ari tu..


Diana nak tema maroon dan silver...tapi yati tak pandai buat warna marron..jadi la..bunga ros warna perak....dgn sedikit manik maroon dan silver..Set utk hantaran..yati gunakan buttercream dan bunga ros kecil dari fondant- handmade roses...homemade fondant.


Yati rasa dan cukup macam ni...dgn tema yang Diana katakan...harap cc ni.. sesuai dgn set hantaran yang lain nanti.


Yang inilah utk adik tersayang...lelaki..emm....kena maskulin designnya...Akhirnya..yati lorekkan..design yang simple pada base warna biru...dgn fondant wording dan..sedikit hasil kerja tangan yati..utk hadiah adik Diana..Faiz suka buku...football- MU, motor...buku je....akak pandai buat....dan 2 kotak model hadial..kecik!...Terima kasih Diana...LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin