Salam....


Terima kasih singgah.....
Kini anda juga boleh ke instagram Yati_kaybakery - utk pilihan produk dan harga. Like FB - Kaybakery.malaysia utk info terkini - promo dan fast sale. Fb Yati Hassan utk pelbagai menu dan tempahan.


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...ataupun boleh whatsapp yati 019 2727564.Terima kasih..daun keladi...


Pastri - Tat..

Salam....

yati jumpa resepi baru...dan yati teingin nak buat...mini chicken pie....dah terliur tengok gambar .....tunggu yea...nantikan gambar nya...mini chicken pie...sebelum ni yati pernah buat chicken pie..memang sedap..tapi tak jual ...leceh membuat nya.....tapi nnatikan mini chicken pie yati yea...ada..potato topping lagi.....kecur air liur....

_______________________________-

Tarts yang bawah ni...kiriman Sue kepada rakan2 di tempat kerja lama nya di Faber Tower..semoga semua...suka..dan tak lupa Sue...sue...sedang menyesuaikan diri di tempat kerja baru..semoga sue bahagia di sana...anak nya la yg paling suka sekali..mamanya kerja dekat dgn rumah....tak perlu travel jauh..jimat petrol & toll..


fruit tarts dan cheese tarts..masih pada harga yang sama..


terima kasih sue....kalau nak lagi email/sms yati yea...semoga sue...berjaya di tempat..memang kalau dah bertahun duk di ofis nya sama...jemu juga..tukar angin la kan....dapat kawan baru..dan semangat pun baru.....tak elok ye....berada di 'comfort zone'...zon selesa yang tak akan bawa kita kemana...sudah nya..jadi mcm katak duk bawah tempurung..

selamat berkerja pada semua....jgn lama2..tgk blog yea...nanti terguna masa kerja pulak......jumpa lagi....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin