Salam....


Terima kasih singgah..... sila layari
http://www.flickr.com/photos/kaybakery/ utk lebih banyak design...dan hasil kerja yati...jika perlukan idea utk bekas/casing cupcakes/muffin/tarts/brownies , sila ke http://www.kaycraft.blogspot.com utk contoh .Untuk pilihan produk dan harga sila rujuk www.kaybakery.com.my/


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...


Terima kasih..daun keladi...

Layari www.kaybakery.com.my ....semua jenis produk dan harga...

Tat - pastri manis.

Salam...

Tat manis yati...alhamdulillah..masih ramai yang suka..yati pun tetap dgn resepi asal..dan cara asal..guna tangan sendiri membuatnya..belum lagi 'sub' pada org lain membuat nya..inilah baru betul homemade..hanya bantuan mesin utk menguli bancuhan..dah siap..yati guna..10 jari ni lah..menekan bancuhan tepung ke dalam acuan tat...

Alhamdulillah...itu yg lebih baik..sentuhan peribadi..semua yati buat fresh atas permintaan...jika mau sila sms..baru lah yati buat kan..sambil2..menonton tv, sambil2..mendengar radio...kalau ada yg berkenan nak resepi, sila rujuk blog fotoresepi yati ye..situ ada..cuma yati belum update resepi yg baru..lupa selalu...


tat buah..dgn mcm2 buah...mengikut stok yg ada di tesco/giant...


tat keju...pilihan beberapa fillings...


sila sms yati 3/4 hari awal utk pesanan tat...sms ke 019 272 7564...jika..terlupa..cuba lah tanya yati ye..mana tau ada rezeki anda..pasti yati akan buatkan..

terima kasih semua....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin