Salam....


Terima kasih singgah.....
Kini anda juga boleh ke instagram Yati_kaybakery - utk pilihan produk dan harga. Like FB - Kaybakery.malaysia utk info terkini - promo dan fast sale. Fb Yati Hassan utk pelbagai menu dan tempahan.


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...ataupun boleh whatsapp yati 019 2727564.Terima kasih..daun keladi...


Salam Ramadhan 1435H

Selamat Menyambut Bulan Puasa 
bulan penuh berkat dan rahmat . Bulan latihan...- menahan lapar dan dahaga, menahan amarah, menjaga nafsu , bersedekah sebanyak2 nya.. , 

Alhamdulillah bersyukur..kita diberi peluang lagi utk menambah pahala..semoga kali ini yg terbaik dari sebelum nya. Kepada semua pelanggan setia..terima kasih atas order2 yang telah dibuat..tunggu keluaran depan utk kuih raya . Terima kasih..semoga kita bertabah dibulan ramadhan ini.

* walaupun cina sebelah rumah..sedang menggril rumahnya...dgn habuk putih berterbangan di ruang laman ku..habis..baju dan kereta ku putih2 dek habuk nya...kodokut punya cina..takmo letak penghadang ke?.. muka sendiri putih pun tak kisah..sabor yo lah!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin