Salam....


Terima kasih singgah.....
Kini anda juga boleh ke instagram Yati_kaybakery - utk pilihan produk dan harga. Like FB - Kaybakery.malaysia utk info terkini - promo dan fast sale. Fb Yati Hassan utk pelbagai menu dan tempahan.


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...ataupun boleh whatsapp yati 019 2727564.Terima kasih..daun keladi...


Sweet Pastry @ Bandar Kinrara

Salam.

Alhamdulillah... Bento Contest telah selesai.. Tahniah kepada yg menyertai...tqvm menjayakan misi cabaran yati pada bulan Mei . Tahniah Siti Hajar Ahmad , ...kreatif... tak terfikir nak mewarnakan pasta tu...memang anak2 suka yg berwarna-warni. Pelbagai hadiah sgt menarik bakal ditebus oleh beliau. InsyaAllah ada rezeki kita buat contest lagi ye...  jadilah ahli Kelab Cinta Ketuhar... ada byk xtvt yg telah dirancang. Satu projek komuniti, utk berkongsi inspirasi baking dan masakan kepada semua ...biar semua boleh baking. 


.....................................

pastri manis masih ada di sini...sms/pm/wa Yati 019 272 7564 .

terima kasih yg tempah, semoga majlis kalian bertambah seri ..dgn hidangan yg manis ini. terima kasih, hanya Allah yg membalas sokongan kalian kepada yati. terima kasih.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin