Salam....


Terima kasih singgah.....
Kini anda juga boleh ke instagram Yati_kaybakery - utk pilihan produk dan harga. Like FB - Kaybakery.malaysia utk info terkini - promo dan fast sale. Fb Yati Hassan utk pelbagai menu dan tempahan.


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...ataupun boleh whatsapp yati 019 2727564.Terima kasih..daun keladi...


Cupcakes Tower

Cupcakes sangat versatile pada masa ini- maksud yati, cupcakes boleh digunakan untuk pelbagai acara-contohnya untuk majlis perkahwinan, selain memotong kek yang bertingkat-tingkat dan besar, cupcakes boleh jadi pengganti kek besar.

Cupcakes lebih mudah untuk mengekspresi citarasa seseorang, untuk majlis perkahwinan, cupcakes tower sudah menjadi trend bagi raja sehari sekarang- selain harga yang murah ianya..nampak cute (anak-anak kecil pasti tak sabar nak merasa kek pengantin).

Cupcakes Tower ini buatan kaca, tidak terlalu tinggi atau rendah. Boleh muat 100 biji cupcakes bersaiz 3 1/4 oz - solo cup.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin