Salam....


Terima kasih singgah.....
Kini anda juga boleh ke instagram Yati_kaybakery - utk pilihan produk dan harga. Like FB - Kaybakery.malaysia utk info terkini - promo dan fast sale. Fb Yati Hassan utk pelbagai menu dan tempahan.


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...ataupun boleh whatsapp yati 019 2727564.Terima kasih..daun keladi...


Cupcakes - perkahwinan

Salam...

Semua 86pcs cc ni...utk disusun atas piring 5 tingkat yati..tapi takde gambar nya...sebab, yati tak susun cc ni...Shima & pembantu yang susun...adik sepupu yati...sebab nya..yati tak dtg majlis adik nya ari tu....maaf ye Yoyoi.....kyati..hadiah kan sekotak cc ni je...utk penuhkan piring yang 5 tingkat tu..

yang ini kecik saiz 1oz ada bunga2..memang khas utk budak2 je...yati tau..budak2 suka makan aising je...so...lebih elok yati letak bunganya di sini..

tema biru dan putih...tapi tak nampak biru..yati buat baby blue...dgn rosette putih..ada manik silver dan biru..
.

50pcs...cc saiz 2 oz....utk pengantin...

terima kasih Shima...utk set ni...tema biru & putih...semoga pengantin akan berbahagia seumur hidup...sejahtera aman damai selama2 nya...

selamat pengantin baru Huda & Lan....


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin