Salam....


Terima kasih singgah.....
Kini anda juga boleh ke instagram Yati_kaybakery - utk pilihan produk dan harga. Like FB - Kaybakery.malaysia utk info terkini - promo dan fast sale. Fb Yati Hassan utk pelbagai menu dan tempahan.


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...ataupun boleh whatsapp yati 019 2727564.Terima kasih..daun keladi...


Pilihan Ikin,yang Merah Jambu

Salam...

Panjangnya weekend.... bila sibuk masa berlalu cepat sgt...bila tak de pe..lambatnya masa berlalu....
Cupcake hantaran dari Shikin....utk majlisnya..orangnya tinggi lampai..kena mendongak, nak bercakap... kami beremail dan beberapa kali Ikin telefon nak confirmkan ccnya...risau sungguh dia...Iyelah..majlis nya..

Cupcakes extra 10pcs...yati buatkan tema yang sama juga..boleh buat makan2...


Yang inilah yang sesbenarnya..dok dalam kotak hantaran bertingkap ...yang 25pcs.... yati kira ini rezeki Ikin, pada yati..perfect pink!..Perfect tone yang buat yati jatuh sayang melihatnya..harap Ikin dan semua pun begitu....Dah siap, jadi sangat lembut dan manis...yati suka...orangnya pun manis senyumnya...Bunga Simpul dari BC yang...yati rasa 'can do wonder' pada edisi utk hantaran sekali pun...dgn BC..senang nak tabur biji manik yang beraneka dan berkilauan tu....Nampak sgt..sweet...pink...pilihan anak2 pompuan yang kecil..kalau sebut warna..pastinya pink jadi pilihan... sinonim sangat..baby girl baru lahir..mesti la dapat byk baju/hadiah warna pink...jarang sangat yang hadiahkan...oren ke, merah ke, atau...lain warna...PINK jadi macam simbol kelahiran baby girl!.Satu set..bunga Pink..daun hijau, dan base putih...juga fondant wording warna putih juga...(sengaja tak buat warna pink)...biar semua nampak lembut saja...dan sweet lah...Semoga hubungan ini akan terus berkekalan ke jinjang pelamin..dan terus melayari hidup berrumahtangga..
Kalau Ikin suka..nanti cari kyati lagi ye...TQVM.LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin