Salam....


Terima kasih singgah.....
Kini anda juga boleh ke instagram Yati_kaybakery - utk pilihan produk dan harga. Like FB - Kaybakery.malaysia utk info terkini - promo dan fast sale. Fb Yati Hassan utk pelbagai menu dan tempahan.


Jika berminat sila email ke
noorirdawati_hassan@yahoo.com yati akan respon anda , sila tunggu balasan yati utk setiap order...atau tinggalkan pesanan/sms di 019 2727564 utk respon lebih cepat...ataupun boleh whatsapp yati 019 2727564.Terima kasih..daun keladi...


Cupcakes - Ganache, bunga simpul, dan rumput2.

Salam...

Cupcakes dengan patern yang simple dan berwarna-warni. Yang bawah ni,yati mencuba penekap fondant yang baru yati beli, juga bereksperiman dengan manik pink dan biru yang juga baru ditemui. Banyak sungguh benda baru dalam bilik baking yati.


Terima kasih pada Yusmeri, manis senyumannya. Kenalan dari FB...dia ada biz chocolate.


Yang bawah ni, customers nak kan lebih aising- jadi mereka suruh buatkan yg rumput2 ni,dah jemu dgn elmo dan cookie monster. Yup...yati pun jemu dgn design sesame streets tu...


Yati suka warna rumput ni- olive green. Hijau lumut. Patern ni yati guna nozzle yang berlubang besar- selalu yati guna yg kecik sedikit. Cantik juga yang ini.


Warna bunga2 kecik kureng menarik, mungkin tak sesuai dengan olive green tu.Jutaan terima kasih pada Oniera- dia marketing person yati. Senang kerja macam ni.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin